Rörmokare Värmdö

Rörjour och VVS-service

Om oss

Om du söker en rörmokare i Värmdö, kontakta oss. VI är inriktade på rörinstallationer till såväl BRF:er som privatpersoner.Vi kan hjälpa till vid såväl nybyggnationer som vid reparationer i äldre hus. Behöver du hjälp med installation av exempelvis golvvärme eller byte av värmesystem i din planerade nybygge så är vi företaget för dig. Är du i behov av kontroll, service eller reparation inom något som rör VVS så ringer du oss. Vi hjälper dig – oavsett problem.

Vår verksamhet startade för många år sedan, och vi erbjuder rörinstallationstjänster i hela Stockholm med omnejd. Samtliga våra anställda är certifierande vvs-installatörer och vi sätter alltid kunden i första rummet. Du som kund ska få ett förstklassigt jobb till ett så bra pris som möjligt.

Att vi har lång erfarenhet tycker vi borgar för god kvalitet. Vi ger gärna referenser och vi ser gärna att du kontaktar någon av våra tidigare kunder för att få en lite bredare bild av vilka vi är samt hur vi jobbar. Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!