Om oss

En rörmokarfirma med lång erfarenhet

Välkommen till ett VVS-företag med över 20 års erfarenhet av all de problem som kan dyka upp såväl hemma som på kontor och offentliga lokaler. Vi ryggar inte för några utmaningar och vi gör ingen skillnad på små och stora jobb. Oavsett vilken dag det är och vad klockan är så är vi redo att rycka ut på akuta VVS-uppdrag.

Vi utför uppdrag åt alla typer av kunder: fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag och privatpersoner.

Om du söker en rörmokare i Värmdö, kontakta oss. Vi är inriktade på rörinstallationer till såväl BRF:er som privatpersoner. Vi kan hjälpa till vid både nybyggnationer och vid reparationer i äldre hus.

Behöver du hjälp med installation av exempelvis golvvärme eller byte av värmesystem i din planerade nybygge så är vi företaget för dig. Är du i behov av kontroll, service eller reparation inom något som rör VVS så ringer du oss. Vi hjälper dig – oavsett problem.

Vi arbetar i hela Stockholm

Vår verksamhet startade för många år sedan, och vi erbjuder rörinstallationstjänster i hela Stockholm med omnejd. Samtliga våra anställda är certifierande vvs-installatörer och vi sätter alltid kunden i första rummet. Du som kund ska få ett förstklassigt jobb till ett så bra pris som möjligt.

Att vi har lång erfarenhet tycker vi borgar för god kvalitet. Vi ger gärna referenser och vi ser gärna att du kontaktar någon av våra tidigare kunder för att få en lite bredare bild av vilka vi är samt hur vi jobbar. Välkommen att kontakta oss redan idag.

rörmokare värmdö jour

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!