Våra tjänster

Här kommer vi att presentera alla de tjänster vi erbjuder och även gå in lite närmare på hur vi jobbar.

Du kommer att upptäcka att vi har betydligt mer än bara rör och ledningar på vår repertoar och du kommer känna dig trygg i att våra medarbetare är kompetenta, effektiva och mycket professionella.

Våra arbetsområden

VVS - Värme, Ventilation och Sanitet

Detta är givetvis ett av våra huvudområden och här erbjuder vi en heltäckande service och förstklassig kompetens (samt ett års garanti på alla installationer). 

Dessa är några av de tjänster som ingår i vår VVS-service: kylinstallationer, panninstallationer, värmepumpsinstallationer, nyproduktion, blandarbyten, kranbyten, ombyggnader, golvvärme, stambyte, värme och pumpservice.

Avloppsservice

Här ingår underhållsspolning av avlopp samt filmning och dokumentation av eventuella rörskador. Skulle det finnas en rörskada kan vi gräva upp och byta såväl rör som kallvattenledningar. I vår avloppsservice ingår naturligtvis avhjälpande av akuta avloppsstopp.

Jour inom alla områden

Vi erbjuder jourtjänster inom alla våra arbetsområden. Jouren är öppen dygnet runt för att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker. Du hittar alla detaljer om vår jourservice här.

Anlita alltid proffs

När du behöver med hjälp med den här typen av arbete är det av yttersta vikt att du vänder dig till en seriösfirma som oss. Det finns många oseriösa aktörer på marknaden, inte minst en uppsjö av svartjobbare som erbjuder sina tjänster.

Det finns många skäl att undvika svartjobb. Kvaliteten är generellt sett skakig och vi vet alla vilka problem slarvigt utförda rörarbeten kan ställa till med. Dels kan det bli kostsamt, dels kan det i många fall vara en mycket jobbig situation att leva med, och det kan dessutom dra ut rejält på tiden.

Man får ytterst sällan – i princip aldrig – några garantier av dessa oseriösa aktörer och dessutom kan man få problem med sin försäkring. Försäkringsbolag betalar inte gärna ut pengar om man inte kan uppvisa att arbetet är fackmannamässigt utfört.

Rörmokarutbildning

Vad krävs då för att man ska bli en fackman? Inom rör och VVS är den vanligaste vägen via energiprogrammet på gymnasiet. Där får man en mycket bred utbildning. Det finns även andra utbildningar som ger behörighet. Praktisk erfarenhet är ett krav, minst 850 timmar.

En annan väg till rörmokaryrket är att gå som lärling. Det är dock en lång process – 8 500 lärlingstimmar krävs. Och utöver det måste man ta sig igenom en teoretisk utbildning som är 16 veckor lång.

Vi har alla kvalifikationer!

Alla våra medarbetare är förstås välutbildade, certifierade och har behörighet för de arbetsuppgifter de utför, vilket är en stor trygghet för dig som kund.

När de är ute på fältet tar de sig an alla uppgifter – stora som små – på största allvar och arbetar lugnt och metodiskt för att hantera situationen på bästa möjliga sätt. Och alltid med kundens bästa för ögonen

Akuta situationer är ofta stressiga och röriga men du kan lita på att våra medarbetare alltid kan lösa de problem som uppstått och detta till rimliga priser.

rörmokare värmdö jour

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!